Bijlagen

Het is mogelijk om elektronisch bijlagen te voegen bij de klantenlisting. Enkel bijlagen in de formaten pdf, jpeg of tiff zijn toegelaten.

U klikt op “Bladeren” en selecteert het bestand dat u wil toevoegen. U kan een beschrijving van de bijlage meegeven en tenslotte klikt u op "toevoeger" images\ebx_-1521688114.gif.

Na de toevoeging blijft het mogelijk om een aanpassing images\ebx_681802051.gif aan de beschrijving aan te brengen of om de bijlage te verwijderen images\ebx_-184499087.gif.

Validatie van de gegevens, commentaar, datum en handtekening